Global Travel

Sinops

Bëhuni gati të këndoni dhe kërceni si kurrë më parë në Kampin Muzikor. Një shkollë verore, për të apasionuarit e muzikës. Mitçi - ylli i ardhshëm i skenës, do të rikthehet bashkë me miqtë e saj. Ku një sfidë e re i pret - me artistët e Kampit me të ri... Kampit të Yjeve... Por kush do të fitojë? Jemi në ditët e festave, pra është koha të këndoni dhe të kërceni edhe ju me artistët e rinj të Kampit Muzikor...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna