Global Travel

Sinops

Per gati nje shekull, ka qene personazhi vizatimor me i dashur ne te gjithe boten. Edhe sot e kesaj dite ai dhe miqte e tij argetojne miliona vogelushe ne te kater anet e globit. Arushi me i embel dhe me i famshem ne bote dhe banda e tij e mrekullueshme vjen ne Bang Bang me historite me te mrekullueshme te ekranit.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna