Global Travel

Sinops

Ky film i animuar ka të njëjtën linjë me tregimi me baletin me të njëjtin titull të Tçajkovskit.
Një princeshë shumë e bukur lindur në një mbretëri të largët i është paraprirë një fat shumë i tmerrshëm nga një mallkim. Ajo do të bjerë në gjum shumë të thellë e do të zgjohet nga puthja e parë dhe e vërtetë e dashurisë. Përkrah saj për ta ndihmuar është Flora , Fauna dhe Meriuether.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Vleresime

I emëruar në Academy Awards për muzikën më të mirë.