Ajër

Në të ardhmen e afërt, oksigjeni në tokë nuk ekziston. Thuajse gjithë njerëzimi është zhdukur dhe njerëzit e paktë që…

Nazi Megastructures

Pushtuesit më mizorë të histories, shkaktarët e luftës më të madhe që ka njohur njerëzimi. Ata ishin nazistët me megastrukturat…

VIOLETTA

Ajo është e bukur, e zgjuar, e talentuar dhe e adhuruar nga adoleshentët në mbarë botën “VOLETTA” Sez, III rikthehet…

Ajër

Në të ardhmen e afërt, oksigjeni në tokë nuk ekziston. Thuajse gjithë njerëzimi është zhdukur dhe njerëzit e paktë që…

Empire

Seriali më i suksesshëm i viti, rikthehet me intrigë, luftë për pushtet, lakmi dhe hakmarrje. Ketë here nuk është thjeshtë…

Kombëtarja: Historia e skuadrës kuq e zi

Një histori pasioni, sakrificash dhe sfidash. Një histori kuq e zi. Historia e kombëtares shqiptare, e treguar përmes përvojave njerëzore dhe ndeshjeve të mëdha. Që nga…